ENTRANTES
APPETIZERS
CARPACCIO DE RES.
Beef Carpaccio.
CARPACCIO RASURADO DE SALMÓN
FRESCO Y ROBALO.
Fresh Shaved Salmon and Sea Bass Carpaccio.
TORTILLA ESPAÑOLA
Spanish Potato Omelette.
CHISTORRA CON QUESO FUNDIDO.
Chistorra (Fast-Cured Spanish Sausage) with Melted Cheese.
BOQUERONES MONTADOS
Fresh Anchovies with a Vinegar and Parsley Sauce.
CROQUETAS DE JAMÓN SERRANO.
Prosciutto Croquettes.
CECINA FRITA CON GUACAMOLE. (100 GRS.)
Cured Beef with Guacamole.
JAMÓN SERRANO ESPAÑOL.
MADURACIÓN NATURAL 15 MESES.
Ham (Prosciutto) 15 Month Cured Spanish.
GAONERAS DE FILETE. (4 PIEZAS)
Beef Tacos with Vegetables.
JAMÓN JABUGO. (100 GRS.)
Jabugo (Special Spanish Ham).
PULPOS A LA GALLEGA.
Octopus a la Gallega (Cooked with Olive Oil, Paprika and Coarse Salt).
TABLA DE QUESOS SURTIDOS.
Assorted Cheese Platter.
CALAMAR A LA ROMANA.
Squid Roman-Style.
CHORIZO AL ALBARIÑO O A LA SIDRA SECA.
Cider or Albariño (Regional) Chorizo.
EMPANADA DE LECHÓN. (2 PIEZAS)
Suckling Pig Pasty.
ENTRANTE DE AGUACATE Y QUESO DE CABRA
CON PERLAS DE VINAGRETA DE MÓDENA A LA
MOSTAZA ANTIGUA.
Avocado Salad with Goat Cheese and Modena Vinaigrette Beads with Old Style Mustard.
CAZUELA DE PAPAS CAMBRAY AL CILANTRO.
Baby Potatoe Coriander Sauce Casserole.
SOPAS, CREMAS Y GUISOTES
SOUPS & BROTHS
SOPA DE FIDEO DE LA ABUELA.
Traditional Mexican Noodle Soup.
SOPA DE AJO A LA CASTELLANA.
Fresh shaved salmon and Sea Bass Carpaccio.
POTAJE DE LENTEJAS.
Lentil Stew.
CREMA DE CHILE POBLANO CON GRANOS DE ELOTE SERVIDO EN PAN DE HOGAZA.
Chile Poblano Cream with Corn Served in Bread.
CREMA DE TRES QUESOS SERVIDO EN PAN DE HOGAZA.
Three Cheese Cream Served in Bread.
JUGO DE CARNE AL JEREZ.
Beef Broth with Sherry.
SOPA DE CEBOLLA.
Onion Soup.
ASADOS Y CARNES
FROM OUR GRILL
RIB EYE IMPORTADO “EL CASERÍO” A LAS BRASAS.
ELIJA PORCIÓN DE SU PREFERENCIA. MÍNIMO 200 GRS.
Imported Rib Eye "El Caerío" Roasted with Baked Potato.
(Choose the Portion You Desire) (Minimum 200 grams).
ARRACHERA AMERICANA. (250 GRS.)
FRESCO Y ROBALO.
American Arrachera with Guacamole and French Fries.
ARRACHERA AL CHIPOTLE. (250 GRS.)
Arrachera in Chipotle Sauce with Rice.
FILETE MIGNON. (250 GRS.)
Filet Mignon with Creamed Spinach and Baked Potato.
FILETE CHEMITA. (250 GRS.)
Chemita Sirloin with Potatoes Slices.
FILETE DE RES A LA RIOJANA. (250 GRS.)
Beef Steak "Riojana Style" with Artichoke Heart and Prosciutto with Grill Asparagus.
SOLOMILLO AL VINO TINTO
ALMENDRADO. (250 GRS.)
Beef Steak Heart Covered with an Almonded Red Wine Sauce with Mushrooms and Breaded Goat Cheese.
ESPECIALIDADES
SPECIALTIES
LECHÓN SEGOVIANO.
Segovian Suckling Pig with Baked Potato, Sauteed Onion and Aromatic Herbs with White Wine.
PESCADO A LA SAL (30 MINUTOS).
Salted Fish (30 minutes).
COSTILLAS DE CORDERO A LAS BRASAS.
Roast Lamb Ribs on Embers from Grape Branch with Mint Sauce.
FABADA ASTURIANA. (FABES IMPORTADAS)
Fabada Asturiana (Chickpea and Assorted Meat Stew).
PAELLA VALENCIANA.
Valencia Paella (Rice with Sea Food).
ASADOS Y CARNES
FROM OUR GRILL
MEDIO POLLO ASADO.
Roast Chicken with Mixed Salad.
LENGUA DE RES A LA VERACRUZANA.
Beef Tongue Veracruzana Style with White Rice.
FILETE DE RES A LA PARRILLA. (250 GRS.)
Beef Steak Grilled with Roasted Vegetables.
CHAMORRO MONTAÑÉS.
Shorn (Pork Meat) Cooked with a Mountain Style with Potato Salad Eva.
VACÍO A LAS BRASAS. (300 GRS.)
Grilled Flank Steak with Roasted Vegetables.
SÁBANA DE FILETE DE RES GRATINADA.
Thin Slices of Beef Steak au Gratin with French Fries.
NEW YORK A LAS BRASAS. (400 GRS.)
Grilled New York.
CABRERÍA A LAS BRASAS. (300 GRS.)
Grilled Short Loin.
PESCADOS Y MARISCOS
FISH & SEAFOOD
CAMARONES CON COCO Y SALSA DE MANGO AL CHIPOTLE.
Coconut Breaded Shrimps with Mango and Chipotle Sauce.
DORADO CON PIMIENTOS Y GULAS.
Fish Fillet with Peppers and Eels.
ATÚN SAKU A LA SELVA NEGRA.
Saku Tuna Fish Covered With Oregano, Onion And Black Sauce.
LOMO DE SALMÓN AL ALI OLI CON
GUARNICIÓN DE ESPINACAS A LA CREMA.
Salmon Aioli (Salmon with Fragant Garlicky Mayonnaise).
PAELLA NEGRA (ARROZ NEGRE).
Black Paella (With squid ink).
PESCADO A LA VERACRUZANA.
Fish Veracruzana Style.
ATÚN SAKU CON COSTRA DE AJONJOLÍ
NEGRO EN SALSA TERIYAKI.
Saku Tuna with Black Sesame Crust in Teriyaki Sauce.
ARROZ A LA CASSOLA.
Casserole Rice.
ENSALADAS
SALADS & VEGETABLES
ENSALADA CÉSAR.
Cesar Salad.
ENSALADA ARMENIA CON QUESO DE CABRA Y SUPREMA DE NARANJA.
Armenia Salad with Goat Cheese and Orange Slices.
ENSALADA RAYO: ESPINACA, LECHUGA, BERROS Y FRUTOS ROJOS CON ADEREZO DE PÓLEN.
Rayo Salad: Spinach, Lettuce, Watercress and Red Fruits with Pollen Dressing.
ENSALADA MAU: LECHUGA, AGUACATE, PALMITO, ACEITUNA VERDE, ESPÁRRAGOS, CON VINAGRETA DEL CHEF.
Mau Salad: Lettuce, Avocado, Hearts of Palm, Olive, Asparagus with Vinaigrette Chef.
PASTAS
PASTA
LASAGNA DE ESPINACAS.
Spinach Lasagna.
LASAGNA DE CORDERO.
Lamb Lasagna.
ESPAGUETI PRENDIDO DE CAMARÓN.
Hot Spaguetti with Shrimp.
TAGLIATELLE AL NERO DI SEPPIA CON
MEJILLONES Y ANILLOS DE CALAMAR
A LA ARRABIATA
agliatelle “al Nero di Seppia” with Cheeks and Squid Rings alla Arrabiata.
TAGLIATELLE PORCINI CON SHIITAKE
AL VINO BLANCO.
White Wine Tagliatelle Porcini with Shiitake Mushrooms.
GUARNICIÓN EXTRA
EXTRA GARNISH
PAPA FRANCESA.
French Fries.
VERDURAS COCIDAS A LA MANTEQUILLA.
Butter Vegetables.
ARROZ BLANCO.
White Rice.
VERDURAS ASADAS AL GRILL.
Roasted Vegetables.
PAPA SARATOGA.
Saratoga Potatoe Fries.
CHILES TOREADOS
Y CEBOLLA
CARAMELIZADA.
Blistered Chiles with Caramelized Onion.
ENSALADA MIXTA.
Mixed Salad.
GUACAMOLE.
Guacamole.
ESPINACAS A LA CREMA.
Spinach Cream.
PAPA AL HORNO RELLENA.
Baked Potato.
ESPÁRRAGOS A LA PARRILLA.
Grilled Asparagus.